Italien - søndag den 18. marts 2018


Fra Basel til Epsach

Tilbage

Ja det gjorde jeg, 6.15 havde jeg fået morgen mad og bilen iset af. Jeg beslutte mig for at køre forbi Daniel, for med en syg mand om bord kunne det da give mig lidt oplevelse. Jeg kom til at rydde et værelse og ligge et tyndt flamingo lag på, så nu kan Daniel bar gå i gang med at ligge træ gulv.

Jeg havde ellers truget Alex med at han skulle med på min ungdoms pub i Hermrigen, men den lyst har forladt mig her til aften.

Efter endt arbejde kørte vi rundt for at ses det Schweiz jeg kendte den gang for snart 30 år siden. Den gamle flotte træbro i Büren og de flotte gamle huse dem husker jeg godt nok ikke, jeg kunne hele ikke helt huske hvor det var vi boede i Brüttelen men vi fandt det og efter postkassen at se boede de unge som Inger arbejde for stadig der Hans og Margrit hvis bryllup vi var lidt med til den gang i 1989. Vi har snakket med Daniel om den smarteste vej til Italien på denne tid af året hvor de fleste pas stadig er lukket, så nu skulle vi være godt klar til den vider færd. Det blev til knap 200 km. i dag.

1
2
3
4